Win een reis naar Turkije
asn dndafbndfn;edhfgad nfg dfvnbuefvn kjaehngifdsalgi viuvfdjnv bifd vliernv erairnv adfvi bfvjh uhvsd vbdfjvb vlsdv alfbvasfb vlafbv alsv aisfvlawdf bvjlasdb usdfavjdfvlhsdb vubvbvbf vbalvad fb vi ea bviasbv
sluiten

Voer uw reisgezelschap in

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis wilt gaan
  Volwassenen
  Kinderen (tot 12 jaar)
  Babies (0 tot 2 jaar)
opslaan
Heeft u vragen?
 
 
 
Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze top aanbiedingen als eerste via e-mail.

Mis nooit meer een actie!

 
Meest bekroonde reisbureau


Meest bekroonde reisbureau

Zoover Awards 2013Bij ons betaalt u veilig online


Betaalmethode


Uw gegevens zijn beveiligd

Trustlogo Trustlogo


Laagste_prijs_garantie Wij vergelijken elke dag voor u de prijzen van alle touroperators. Onze geavanceerde techniek maakt het mogelijk op elk moment de actuele prijs op te vragen. Zo kunt u er altijd gerust op zijn dat u niet te veel betaalt voor uw vakantie. Bij ons heeft u het beste van twee werelden, u betaalt nooit te veel voor uw reis én u krijgt de service die u van een reisbureau bent gewend!

Geen reden om nog verder te zoeken!

Heeft u uw favoriete vakantie ergens anders toch goedkoper gezien? Dan kunt u deze op dat moment tegen dezelfde prijs bij ons boeken! Bel, mail of chat met ons om deze reis direct bij ons te boeken.

De voorwaarden van onze Prijscheck:
  • Geldt voor de prijs van 'pakketreizen' exclusief boekingskosten, autohuur, verzekering etc.
  • Reis moet hetzelfde zijn op vertrekdatum, vertrekluchthaven, reisduur, vervoersoort, accommodatie en kamertype, verzorging en reisgezelschap.
  • Opvakantievanaf moet de prijs direct kunnen vergelijken op internet of middels een offerte van de andere aanbieder.
  • Niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
  • Niet geldig voor losse vliegtickets en reizen aangeboden via kortingsites en/of speciale acties, aanbiedingen of promoties.
  • Opvakantievanaf behoudt zich het recht voor om op elk moment te stoppen met het vergelijken van prijzen van reizen die buiten het aanbod van Opvakantievanaf vallen.
ZOEK NU IN ONS COMPLETE AANBOD EN LASTMINUTES!

Word nu vrienden van Opvakantievanaf op Facebook en ontvang ook nog eens een gratis reischeque!Maak kennis met ons via onderstaande video en neem een kijkje in ons moderne kantoor waar onze ervaren reisadviseurs uw vragen en boeking in behandeling nemen via telefoon, e-mail en chat!KeepAlive