8.6
1286 beoordelingen

013-5323572
Geen lange wachtrijen!

Wij checken nu alle actuele data
thomas cook airlines
eurowings
Dichtbij de scherpste deals
Alle vluchten vanaf Düsseldorf Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken alle actuele data
BeachCheck
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw reis
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

HAVANA

Introductie

Oldtimers in allerlei kleuren, oude koloniale bouwwerken, Cubaanse sigaren en livemuziek op iedere straathoek. Al deze kenmerken komt u gegarandeerd tegen bij een bezoek aan het bruisende Havana. Deze stad is naast de hoofdstad van Cuba ook culturele hart van het land. Wanneer u een taxiritje maakt in een nostalgische, Amerikaanse ‘oldtimer’ zult u hier zeker achter komen.

Tijdens een stadswandeling door Havana maakt u eigenlijk een soort reis terug in de tijd. Havana kent namelijk een ontzettend grote geschiedenis die tot op de dag van vandaag terug te zien is aan verschillende bezienswaardigheden in het stadshart. Habana Vieja is de wijk die Havana groot heeft gemaakt. Hier vindt u het traditionele straatbeeld waar Cuba bekend om staat. Loop ook een rondje over Plaze de la Revolución waar voormalig president Fidel Castro zijn toespraken hield. Bij restaurant La Bodeguita kunt u heerlijk bijtanken met een Mojito, dit is tevens de plek waar dit wereldberoemde drankje voor het eerst geschonken werd. Vergeet niet om Malecón mee te pakken tijdens uw bezoek aan Havana. Deze boulevard is altijd erg levendig en u kunt er heerlijk uitwaaien!

Havana is een ideale plek om stad en strand af te wisselen. Binnen ‘no time’ bent u bijvoorbeeld bij Playa del Este waar u kunt genieten van een helderblauwe zee en witte zandstranden.

Volg OpVakantieVanaf

ovvdusseldorf-nl
Back to Top