8.6
1286 beoordelingen

013-5323572
Geen lange wachtrijen!

Wij checken nu alle actuele data
thomas cook airlines
eurowings
Dichtbij de scherpste deals
Alle vluchten vanaf Düsseldorf Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken alle actuele data
BeachCheck
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw reis
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

GRAN CANARIA

Introductie

Hola! Gran Canaria, het ronde eiland van de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden zijn een eilandengroep gelegen voor de kust van Marokko. Het is een winterzon bestemming, waardoor het hele jaar geschikt is om op vakantie te gaan naar de Canarische Eilanden.

Gran Canaria is ook één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. Het eiland staat vooral bekend om zijn zandduinen, bergachtig landschap, drukke badplaatsen maar ook erg sfeervolle Spaanse dorpjes. De hoofdstad is Las Palmas de Gran Canaria.

De bekendste badplaatsen van Gran Canaria zijn Maspalomas, Playa del Inglés, Puerto Rico en Meloneras. Maspalomas staat bekend om zijn bungalowparken en het bekende duinengebied met zijn prachtige zandstranden. Playa del Inglés, wordt ook wel het strand van de Engelsen genoemd. Erg populair bij gezinnen, ouderen en ook bij jongeren in het hoogseizoen vanwege de vele uitgaansmogelijkheden. Puerto Rico is een moderne badplaats met een luxe jachthaven. U vindt hier een aantal winkelcentra vol leuke winkels en restaurantjes. Voor mensen die op zoek zijn naar rust is Puerto Rico geschikt, dit is ook een leuke badplaats voor gezinnen. Meloneras staat bekend om de luxe 4,5 sterren hotels. Ook is er een sfeervolle boulevard te vinden, met chique winkels, bars en restaurants.

TIP: Ga een dag op Kamelensafari. Zo kunt u de duinen verkennen op de rug van een kameel! Zo krijgt u het echte woestijngevoel, en leuke verhalen om bij thuiskomst te delen met familie en vrienden! Gegarandeerd een unieke ervaring.

Volg OpVakantieVanaf

ovvdusseldorf-nl
Back to Top