8.6
1286 beoordelingen

013-5323572
Geen lange wachtrijen!

Wij checken nu alle actuele data
thomas cook airlines
eurowings
Dichtbij de scherpste deals
Alle vluchten vanaf Düsseldorf Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken alle actuele data
BeachCheck
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw reis
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

BERLIJN

Introductie

Berlijn is het middelpunt van Europese historie, de hoofdstad van Duitsland, broeiplaats van alternatieve, hippe uitvindingen en mensen en een stad met vele gezichten. Een stedentrip Berlijn is dan ook een rollercoaster waar geen eind aan lijkt te komen.

Berlijn is een bruisend geheel van bijzondere bezienswaardigheden, talloze musea, winkelstraten, trendy restaurants en een boeiend nachtleven. Eigenlijk heeft deze stad alles wat een stedentrip maar kan bevatten.

De roerige geschiedenis van Berlijn is natuurlijk bij vrijwel iedereen bekend. De Tweede Wereldoorlog en Koude Oorlog zijn alom vertegenwoordigd in de vorm van bezienswaardigheden als Checkpoint Charlie, de Berlijnse Muur, het Holocaust Monument en andere Joodse gedenkplaatsen. Behalve historische waarde is Berlijn ook een broedplaats van alternatieve stromen. Er zijn talloze hippe designer hotels, hostels, restaurants en cafés waar hipsters en Instagrammers zich maar wat graag laten zien. Historische gebeurtenissen en de moderne tijd zijn in Berlijn zo met elkaar vervlochten dat de stad met vrijwel geen enkele andere stad ter wereld vergeleken kan worden. Berlijn is uniek in haar soort en een aanrader voor iedere soort toerist.

Volg OpVakantieVanaf

ovvdusseldorf-nl
Back to Top