8.6
1286 beoordelingen

013-5323572
Geen lange wachtrijen!

Wij checken nu alle actuele data
thomas cook airlines
eurowings
Dichtbij de scherpste deals
Alle vluchten vanaf Düsseldorf Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken alle actuele data
BeachCheck
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw reis
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

MIDDEN-DALMATIE

Introductie

Midden-Dalmatië is zó enorm veelzijdig! Van adembenemende natuurgebieden vol watervallen, bergmeren, ravijnen en grotten tot charmante Romeinse en Middeleeuwse stadjes. Tel daar ook nog eens de ligging aan de Adriatische Kust bij op en u heeft uw ideale vakantieland gevonden! Midden-Dalmatië is vooral erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze regio kent veel campings die speciaal toegespitst zijn op kinderen, maar ook veel mooie vakantiehuizen en hotels.

Maar wat is er allemaal te beleven in Midden-Dalmatië? Wanneer u hier op vakantie bent mag u eigenlijk de historische steden Trogir en Split niet overslaan. Beiden plaatsen kennen een prachtige oude binnenstad vol pittoreske straatjes, levendige stadspleinen, kathedralen en klokkentorens. Tijdens een stadswandeling zult u begrijpen waarom zowel Trogir als Split op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

Naast cultuur snuiven in oude steden kent Midden-Dalmatië ook een ongekend mooie natuur. De beste voorbeelden hiervan zijn de Cetina kloof en de Vranjaca grot. In het achterland kunt u sportieve activiteiten ondernemen zoals wandelen, mountainbiken en raften. Liever de hele vakantie met de voetjes in het zand? Dan is de Makarska Riviera perfecte plek om van zon, zee en strand te genieten!

Volg OpVakantieVanaf

ovvdusseldorf-nl
Back to Top