8.6
1286 beoordelingen

013-5323572
Geen lange wachtrijen!

Wij checken nu alle actuele data
thomas cook airlines
eurowings
Dichtbij de scherpste deals
Alle vluchten vanaf Düsseldorf Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken alle actuele data
BeachCheck
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw reis
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

MALLORCA

Introductie

Mallorca, ook wel Majorca op de Spaanse spelwijze, is het grootste eiland van de Balearen. Mallorca, Ibiza, Formentera en Menorca vormen de Balearen en liggen tegen Oosten van het vasteland van Spanje. De eilanden zijn gelegen in de Middellandse Zee waardoor de eilanden een erg populaire zomervakantie bestemming zijn.

Mallorca staat bekend om zijn mooie witte stranden, blauwe zee en prachtige baaien. Palma de Mallorca is de hoofdstad en een bezoek waard! Het is een prachtige stad met een mooie kathedraal en leuke winkelstraatjes.

De bekendste badplaatsen van het eiland zijn Cala d’Or, El Arenal, Palma de Mallorca, Alcudia, en Santa Ponsa. Cala D’or staat bekend om zijn prachtige baaien, en is erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Het heeft een leuk centrum met winkels, bars en heerlijke terrassen waar u kunt genieten van tapas of gewoon lekker een drankje kunt drinken. El Arenal en Playa de Palma liggen tegen elkaar aan. Het zijn beide levendige badplaatsen met diverse Nederlandse bars, discotheken en restaurants. Vooral in het hoogseizoen zijn hier veel feestende jongeren te vinden. Alcudia is een badplaats gelegen in het noorden en staat bekend om zijn kilometers lange witte zandstranden, waar de zee geleidelijk afloopt, wat deze badplaats erg geschikt maakt voor kinderen. Op verschillende plaatsen op het strand zijn kleine bars en restaurants te vinden. Santa Ponsa is een sfeervolle badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Mallorca. Het heeft een mooie wandelboulevard, vele leuke winkeltjes en prima restaurants waar u heerlijk kunt eten voor een leuke prijs en er zijn natuurlijk vele bars en discotheken te vinden.

Volg OpVakantieVanaf

ovvdusseldorf-nl
Back to Top